Diskuze

nám to přišlo pozvánkou.Chceme udělat turnájek v neděli 15.února . Buď v místní tělocvičně , a nebo ,
# kdyby byla chuť a počasí , tak na umělce pod školou . Hrálo by se 4+1 ,
# minimálně 2x15min. Prosím dejte co nejdřív , máte-li zájem . Startovné 50,-kč za
# mančaft . S pozdravem Frymburk .
#

Ahoj Míšo, asi nepojedeme,jelikož zatím nám nikdo nedal vědět, bohužel...ale já doufám, že jim tam nakopete prdel..

Čus pojedete taky na ten zápas do frymburka

tak Jana Tarabů, teď f pátek nemůže, ale pak už jezdit bude, tak Vás může brát...hele, tak se domluv s Ludvou, on jede busem do Blatný a pak pojede s náma autem, tak by jste mohli jet stejným spojem...

Supeer,aspon nas bude vic.Joo,to jmeno je taky fajne

jojo, bude jzdit, ptal se mi na Reguš a tak jsem jí vzkázala ať čeká vždycky kolem 20hod na stadioně, takže bude taky jezdit...hehe..pořád se směju tomu našemu prvnímu rozhovoru s tím jménem..

Ja uz psala i Jane B. jestli nepojede,ze by vzala auto vis..Ale jeste se mi neozvala

čauwes, Lenčo když tak přijeď vlakem a můžeš spát do soboty u nás,ju??...a pojedeš do haly s námi, teda doufám, že pojede i Monča, jelikož jsou řeba dvě auta..páč jede i Eržika...

Ahojky vsem..Tak doufam,ze se sejdem pekne v poradnym poctu v patek na treninku.Akorat jsem se chtela zeptat,jestli nekdo pojede od Pisku?
Miso,ty jedes asi driv vid?

ááá t už jsem tady konečně....hehe..čumíte co??..

mno já jsem to už zkoušela a zatím žádná odezva, tak uvidím..zajímalo by mě, kde se stala chyba, fakt...ve středu to všechno šlo f poho a najednou nic...hrůza...

jinak koukam, že tebe a Monču nemohl upravit nikdo jinej než ty a Monča, jelikož ostatní nemají práva opravovat něco v uživatelích, takže bych řekla, že u nás asi chyba nevznikla

no já se pořád přihlásit můžu, nešlo by Ploutef napsat na ten servr kde máme stránky umístěný nějakej dotaz, že sme ze správcovstvím v háji? byla by to docela škoda dělat nový stránky a investovat do toho další čas

Ahoj, já teda jako hlásím, že mi to pořád nejde, takže žádné změny nebudou - bohužel....a pokud to bude i na dále, tak nevím jak se to vyřeší, ale asi tím, že se můžou začít dělat nové stránky...

zdravim všechny,já jen hlásim že mně to jde přihlásit zatim bez problému..

kdo to ty stranky posral, kulno v tom mas zase prsty beztak ty hihi

cauky ja se taky nemuzu pihlasit a jak se vam jinak dari...pristy tyden uzs e tesim na trenink papa

to uz to asi prevzala kůlna

čauwes, hele nehrajete si někdo s těma stránkama?..nemůžu se vůbec přihlásit, takže žádně změny nebudou..dokud mě to sem nepustí..bohužel..někdo mi změnil heslo...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 2
Online: 5
Málem me to dojalo a jasny ze dostanou kleppec