Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil misel | 21.01.2009 8:16
Sranda je v týmu dycky dyž se sejdem v hojném počtu...faktem je ale to že si asi na vymejšlení bejkáren chyběla Mahony, ta byla nějaká zaražená ze začátku...
Osobní profil ploutef | 21.01.2009 7:45
PS: Míšo, Mahony neni na půl vaše..hehe... ...škoda, že já mám ten Protivín tolik z ruky, jinak bych klíďo přijela...
Osobní profil ploutef | 21.01.2009 7:45
čauwes, tak jsem si to všechno přečetla a musím říct, že tam musela být určo sranda... ..to je dobře a taky jsem pochytila, že jste tam předvedly super výkon, což je fajne.. ...samozřejmě největší díky patří Ludvovi a hlavně i Vám všem co jste tam byli a bojovali..fakt.. ...mno v brně dobrý, budu určitě vyprávět... ...
Osobní profil kulna | 20.01.2009 20:00
chudak pan rozhodci...ten si toho musel zazit v tu nedeli... az uvidi mahy tak uz sem nepujde..
Osobní profil palice | 20.01.2009 18:23
chtěla bych poděkovat našim fanouškům což jest Peťa a Lubo moc potěšující slůvka od vás a myslim že za všechny odešlu pro vás Díky je hezký vědět,že jsme někomu svým výkonem utkvěly v paměti Ludvo tobě díky za organizaci,že jsme se mohly zúčastnit a nabrat i zkušenosti a Míšo,ty gladiátorko naší svatyně,děkujem,za to že jsi vstala,brnkářský dres jsi vzala,hráčkou naší si se stala a spoustu střel jsi vychytala..takže díky,díky díky..máš to za flašku
Osobní profil misel | 20.01.2009 17:29
No Ploutvi o rozhodčích z neděle ještě nevíš, že tam pobíhali s košťetem a Mahy na ně pokřikovala že můžou přijít taky k ní domů....vytřít...takže ta taky v neděli perlila. A to si eště krkla na lavičce a chlapi z řad diváků se otočili a povídaj,,to byla ženská nebo chlap?,, tak sme jim museli vysvětlit, že je to naše prase ) Jinak si myslim, že Míša odvedla v bráně super výkon na to že sme jí předčasně vzbudili...fakt dík Míšo, myslim, že se nemáš za co stydět
Osobní profil misa (neregistrovaný) | 20.01.2009 16:50
nechce vas par prijet na nas trenink ve ctvrtek od 6,a kdyz ne, tak doufam ze dorazi aspon Mahony, pac ta je z půli naše
Osobní profil lenca | 20.01.2009 15:36
Rozhodci tam byli taky solidni a zapiskat umeli taky poradne. A co nase ploutef???Jak si se mela vubec v Brne?Nuda asi nebyla co??
Osobní profil lenca | 20.01.2009 15:33
Nazdarek vsem,turnaj byl docela dobrej,ale skoda,ze nas nebylo vic..Diky Ludvovi sme opet neplatily zadny startovny a dopravu,takze dekujem!
Taky se musim omluvit z treninku,uz sem to riala v nedeli Nejsem doma a stejne jako Helca se musim ucit Miso,nechytala si spatne a za spoustu golu si nemohla,bylo super,ze si nam takhle pomohla,dik.
Osobní profil ploutef | 20.01.2009 15:30
no tak jako fšechny jsi samozřejmě neviděla, třeba mě, ale budiš ti odpuštěno... ..i když já jsem docela ráda, že jsem tě neviděla..hehe... ..si dělám prču...jinakp. rozhodčí děkujeme za Váš příspěvek do diskuze a mrzí mě, že jsem neměla tu čest Vás poznat, ale ostatní tu možnost měli a to je super...
Osobní profil míša (neregistrovaný) | 20.01.2009 13:35
Já ti dam roupy , ty, ploutvoni , na trenink vam teda asi nepridu, leda ze bych vysla uz ve ctvtek abych taam dorazila pěšo, ale rada sem vas vsechyn zas videla a drzim palce mahony
Osobní profil Lubo (neregistrovaný) | 20.01.2009 13:26
Zdravím sympatizantky z Blatné. Našel jsem Vaše stránky, a tak Vás tímto zdravím a gratuluji k nedělním výkonům, které neodpovídají konečnému umístění Ať Vám to dál kope a užívejte života a dobré nálady, jako na nedělním turnaji. S pozdravem Luboš - že by rozhodčí???
Osobní profil ploutef | 20.01.2009 7:32
čauwes, zdravím Vás, tak to jsi mě moc nepotěšila s tím tréninkem.. ..tak já jen doufám, že se nás sejde hodně a můžou přijet klidně i holky z Protivína.... ...a kord Míša, když má takový roupy..hehe.. ...ty góly mě teda jako fakt mrzí... ...ale bohužel jsem nemohla být na více místech najednou...jinak Míšo díkes zato, že jsi chytala...a f pátek tě čekám na tréninku...
Osobní profil Míša (neregistrovaný) | 19.01.2009 20:28
Čus děvčata, omlouvam se za ten propadak v braně, ale lepsi uz to asi nebude.Hrali ste dobre i bez nekterejch hracek (za par golů muze ploutef pac tam nebyla), preju hodne stesti do dalsich zapasů
Osobní profil kulna | 19.01.2009 20:17
hey tak to je dobrej joke..ze se ucis..
Osobní profil helca | 19.01.2009 14:55
Pic všem,gratuluji k umístění na turnaji a chci se omluvit z pátečního tréninku...buhužel jsem na Slovensku ve Zvoleně a učím se
Osobní profil Peťa D. (neregistrovaný) | 19.01.2009 13:30
Zdravim fotbalistky Blatné, blahopřeji k pěknému umístění na turnaji, který byl kvalitně obsazen. Klobouk dolů, co jste v některých zápasech dokázaly předvézt :-). Přeji plno úspěchů v sezoně..
Osobní profil ludva | 19.01.2009 12:38
Ahoj chtel bych podekovat torzu tymu ktere se zucastnilo turnaje ve Vodnanech za reprezentaci a nato jak kvalitni tymy se turnaje zucastnily tak konecne 7 misto je pro nas uspechem..skoda jen utkani s Taborem ktere bylo dobre rozehrane ale konecna remiza nas odsunula o zapas o konecne 7 a 8 misto na turnaji..jeste jednou diky
Osobní profil kulna | 19.01.2009 12:31
cauwes ja hlasim ze nejspis budu..ae newim jak to bude po vysvedceni..
Osobní profil ploutef | 19.01.2009 9:34
čauwes, tak Vám blahpřeji k úspěchu a hlásím, že v pátek je první trénink a to od 20,30hod, takže pro Blatenský je odjezd v 20,00hod od stadionu,ju?..a nebo podám info přes mobil, jleikož se to týká, jen terči a pincky, jinak sraz u haly je ve 20,20hod... ...PS: Míšo, prosím tě vezmi ty dresy, vrátím je Milanovi pokud jste tak neučinily fčera...díkes a zatím....

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz