Diskuze

PS: Míšo, Mahony neni na půl vaše..hehe...

čauwes, tak jsem si to všechno přečetla a musím říct, že tam musela být určo sranda...

chudak pan rozhodci...ten si toho musel zazit v tu nedeli...

chtěla bych poděkovat našim fanouškům což jest Peťa a Lubo

No Ploutvi o rozhodčích z neděle ještě nevíš, že tam pobíhali s košťetem a Mahy na ně pokřikovala že můžou přijít taky k ní domů....vytřít...takže ta taky v neděli perlila. A to si eště krkla na lavičce a chlapi z řad diváků se otočili a povídaj,,to byla ženská nebo chlap?,, tak sme jim museli vysvětlit, že je to naše prase

nechce vas par prijet na nas trenink ve ctvrtek od 6,a kdyz ne, tak doufam ze dorazi aspon Mahony, pac ta je z půli naše

Rozhodci tam byli taky solidni a zapiskat umeli taky poradne. A co nase ploutef???Jak si se mela vubec v Brne?Nuda asi nebyla co??

Nazdarek vsem,turnaj byl docela dobrej,ale skoda,ze nas nebylo vic..Diky Ludvovi sme opet neplatily zadny startovny a dopravu,takze dekujem!
Taky se musim omluvit z treninku,uz sem to riala v nedeli

no tak jako fšechny jsi samozřejmě neviděla, třeba mě, ale budiš ti odpuštěno...

Já ti dam roupy

Zdravím sympatizantky z Blatné. Našel jsem Vaše stránky, a tak Vás tímto zdravím a gratuluji k nedělním výkonům, které neodpovídají konečnému umístění

čauwes, zdravím Vás, tak to jsi mě moc nepotěšila s tím tréninkem..

Čus děvčata, omlouvam se za ten propadak v braně, ale lepsi uz to asi nebude.Hrali ste dobre i bez nekterejch hracek (za par golů muze ploutef pac tam nebyla), preju hodne stesti do dalsich zapasů

hey tak to je dobrej joke..ze se ucis..

Pic všem,gratuluji k umístění na turnaji a chci se omluvit z pátečního tréninku...buhužel jsem na Slovensku ve Zvoleně a učím se

Zdravim fotbalistky Blatné, blahopřeji k pěknému umístění na turnaji, který byl kvalitně obsazen. Klobouk dolů, co jste v některých zápasech dokázaly předvézt :-). Přeji plno úspěchů v sezoně..

Ahoj chtel bych podekovat torzu tymu ktere se zucastnilo turnaje ve Vodnanech za reprezentaci a nato jak kvalitni tymy se turnaje zucastnily tak konecne 7 misto je pro nas uspechem..skoda jen utkani s Taborem ktere bylo dobre rozehrane ale konecna remiza nas odsunula o zapas o konecne 7 a 8 misto na turnaji..jeste jednou diky

cauwes ja hlasim ze nejspis budu..ae newim jak to bude po vysvedceni..

čauwes, tak Vám blahpřeji k úspěchu a hlásím, že v pátek je první trénink a to od 20,30hod, takže pro Blatenský je odjezd v 20,00hod od stadionu,ju?..a nebo podám info přes mobil, jleikož se to týká, jen terči a pincky, jinak sraz u haly je ve 20,20hod...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 2
Online: 4
Sranda je v týmu dycky dyž se sejdem v hojném počtu...faktem je ale to že si asi na vymejšlení bejkáren chyběla Mahony, ta byla nějaká zaražená ze začátku...