Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil pincka (neregistrovaný) | 17.01.2009 20:57
Míšo,já minule omylem sbalila jedny trenky takže ti to asi nevychází.. Kůlno,sama si paprika..
Osobní profil ludva | 16.01.2009 11:27
Takze doufam ze je vse jasne a na nedeli se dobre pripravite kdo ma zajem o turnaji co byl v Budejkach je clanek na jihoceskyfotbal.cz vysledky,tabulky,strelci a rozhovory tak se muzete juknout kdo chcete. Zatim ahoj a v nedeli srdce bojovnic.
Osobní profil kulna | 15.01.2009 13:32
to je moc dobre ze jede mlady ridic...kolik mu je ???a by to nebyla nejaka paprika..
Osobní profil misel | 14.01.2009 20:09
Pojede mladší řidič? tak to mě mrzí, že budu už ve Vodňanech ale alespoň nebudu muset brzy vstávat Drezíky už sou vypraný a pěkně voňavý, zítra je složim do bedny aby byly na neděli pěkně odleželý...už se tam těšim
Osobní profil ludva | 14.01.2009 16:43
tak se hlasim s dalsim info co se tyce odjezdu v nedeli do Vodnan...odjezd bude od stadionu v 7.30 hod. zase tranzitnim specialem akorat pan ridic bude mladsi takze zadny blbosti ja Lenca a Hanka nastoupime v Pisku u Lidla tod asi veskere info co se toho turnaje tyka..kdyby doslo k nejake zmene vcas dam vedet zatim ahoj
Osobní profil kulna | 14.01.2009 12:00
mo wime..treba vsecky ne!!! a hlavne tabor...
Osobní profil ploutef | 14.01.2009 7:44
no to se nedivím, že jste se smaláy, jelikož to opravdu bylo hodně ftipné..hehe...teda někteří.... ...skončeta poslední, ale víte koho máte porazit,ne???....budu Vám moc držet pěsti...
Osobní profil misel | 13.01.2009 14:57
No řeknu vám, že i dyby sme v neděli skončili poslední, tak už vidim,že budeme mít v publiku největší oporu A neska sem mluvila s Peťou Říhů, tak sme se taky nasmáli zážitkům z neděle, myslim že sme jako fakt originální tým
Osobní profil ploutef | 13.01.2009 7:36
čauwes dámy... ...to je přeci úpa jasný, že Vám budu držet pěsti a to jako dost.... ....uvidíte ak to tam zvládnete...já se u toho směju ještě te´d když si na to vzpomenu... ....hehe....
Osobní profil lenca | 12.01.2009 21:45
Dobrej kacer,nojo,sem si zase mohla myslet,ze se bude nase anketa tykat samych srandicek....Nahodou ale Mahy s Pari taky dobre zabodovali Predvedly sme se tam v urcitych chvilich slusne,no.Ale ta sipka byla fakt kruta Taky si myslim,ze si Ludva zaslouzi nas velky dik za to,jak nam to pekne zaridil.
Osobní profil misel | 12.01.2009 16:35
Mno to je úplně jasný, že budeš po nás druhá kdo bude vědít, jak to dopadlo, tak doufam, že nám budeš držet pěsti alespoň teda
Osobní profil ploutef | 12.01.2009 15:20
woe, to tam klidně zavolej, ale nevím jestli bych se stihla vrátit... ...přeci jenom je to trochu z ruky...ale vy jste holky šikovný a určitě to zvládnete... ...budu Vám držet pěsti...a vy mě musíte informovat...
Osobní profil misel | 12.01.2009 15:14
No fčera sme se fakt jako nasmáli moc, Mahy byla úpa libová a Paři, no vo tom ani nemluvě A už se těšim na neděli, sice asi nevyhrajem, ale určo budem nejvíc vysmátej tým...Jo a ploutef nemáme zavolat na Brněnský výstaviště že tam maj bombu, aby tě pustili na turnaj
Osobní profil ploutef | 12.01.2009 13:51
zdravím Vás, my zase na oplátku děkujeme tobě trenére, že jsi se prostě toho takhle ujal a sehnal jsi sponzora a peníze... ...mno jináš Pincko s twrdkou hlasujte podle svého svědomí a hlavně ftipnosti... ...já se tomu tady směju pořád..hehe.... ...bylo to fčera opravdu hodně ftipný a já jsem si zase smíchem o něco prodloužila svůj život..hehe....
Osobní profil ludva | 12.01.2009 12:53
zdravim vsechny pri pondelku chtel bych vsem kteri se zucastnily vcerejsiho turnaje v Budejkach podekovat za vzornou reprezentaci a poprat do Vodnan hodne uspechu..uz nejake info o nedeli mam tak tady je.. hrat se bude ve dvou skupinach po ctyrech jsme ve skupine B Hradubice,Tabor,Hlucin,Blatna skupina A Chemcomex Praha,FC Mochomurky,Kaplice,Stirci hraci doba je 2*12 min. prvni zapas hrajeme od 10.00 hod proti Hradubicim tod zatim vse dalsi info napisu vcas.
Osobní profil pincka a tvrdka (neregistrovaný) | 12.01.2009 11:58
včera to bylo moc super.. hlavně Lenča,Paři a Mahy zabodovaly.. a Ploutev měla hustý hlášky..ještě teď se tu tlemíme.. a máme výbornou anketu,nevíme, pro koho hlasovat..
Osobní profil ploutef | 12.01.2009 7:58
čauwes, tak jsme to zvládly a je to všechnou oukej... ...sranda tky byla a obrovská..hehe...teď se tady opět válím smíchy.. ..hehe....ale jsem úplně K.O.....
Osobní profil lenca | 10.01.2009 17:52
Achooj cholky,tyo...se na ten zitrek taky doosti tesim,ale nejvic na vas!!Neslibuju,ze tam budu az do konce,ale to se uvidi jeste podle situace...Ja zase takova hlava nejsem,si moc ploutef jako nemysli Takze zitra tam na 12 u ty haly budu,myslim ze to najdu,kdyztak mame telefouny. papa
Osobní profil kulna | 10.01.2009 11:18
caudy..ja hlasim ze pojedu...papa
Osobní profil ploutef | 09.01.2009 13:16
mno tak se budeme muset pořádně rozdejchat..hehe... ...páč já na tom budu úplně stejně....

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz