Diskuze

Takze doufam ze je vse jasne a na nedeli se dobre pripravite kdo ma zajem o turnaji co byl v Budejkach je clanek na jihoceskyfotbal.cz vysledky,tabulky,strelci a rozhovory tak se muzete juknout kdo chcete. Zatim ahoj a v nedeli srdce bojovnic.

to je moc dobre ze jede mlady ridic...kolik mu je ???a by to nebyla nejaka paprika..

Pojede mladší řidič? tak to mě mrzí, že budu už ve Vodňanech

tak se hlasim s dalsim info co se tyce odjezdu v nedeli do Vodnan...odjezd bude od stadionu v 7.30 hod. zase tranzitnim specialem akorat pan ridic bude mladsi takze zadny blbosti ja Lenca a Hanka nastoupime v Pisku u Lidla tod asi veskere info co se toho turnaje tyka..kdyby doslo k nejake zmene vcas dam vedet zatim ahoj

mo wime..treba vsecky ne!!! a hlavne tabor...

no to se nedivím, že jste se smaláy, jelikož to opravdu bylo hodně ftipné..hehe...teda někteří....

No řeknu vám, že i dyby sme v neděli skončili poslední, tak už vidim,že budeme mít v publiku největší oporu

čauwes dámy...

Dobrej kacer,nojo,sem si zase mohla myslet,ze se bude nase anketa tykat samych srandicek....Nahodou ale Mahy s Pari taky dobre zabodovali

Mno to je úplně jasný, že budeš po nás druhá kdo bude vědít, jak to dopadlo, tak doufam, že nám budeš držet pěsti alespoň teda

woe, to tam klidně zavolej, ale nevím jestli bych se stihla vrátit...

No fčera sme se fakt jako nasmáli moc, Mahy byla úpa libová a Paři, no vo tom ani nemluvě

zdravím Vás, my zase na oplátku děkujeme tobě trenére, že jsi se prostě toho takhle ujal a sehnal jsi sponzora a peníze...

zdravim vsechny pri pondelku chtel bych vsem kteri se zucastnily vcerejsiho turnaje v Budejkach podekovat za vzornou reprezentaci a poprat do Vodnan hodne uspechu..uz nejake info o nedeli mam tak tady je.. hrat se bude ve dvou skupinach po ctyrech jsme ve skupine B Hradubice,Tabor,Hlucin,Blatna skupina A Chemcomex Praha,FC Mochomurky,Kaplice,Stirci hraci doba je 2*12 min. prvni zapas hrajeme od 10.00 hod proti Hradubicim tod zatim vse dalsi info napisu vcas.

včera to bylo moc super..

čauwes, tak jsme to zvládly a je to všechnou oukej...

Achooj cholky,tyo...se na ten zitrek taky doosti tesim,ale nejvic na vas!!Neslibuju,ze tam budu az do konce,ale to se uvidi jeste podle situace...Ja zase takova hlava nejsem,si moc ploutef jako nemysli

caudy..ja hlasim ze pojedu...papa

mno tak se budeme muset pořádně rozdejchat..hehe...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 2
Online: 5
Míšo,já minule omylem sbalila jedny trenky