Diskuze

čauwes, zdravím Vás, je super, že se tady konečně ukázal taky někdo jinej...

Nazdarek devcata,jo asi tak uz aby byl ten patek...Helette on bude ten turnaj az do 8 do vecera??Ja jen ze uz mam pristi tyden pratickou maturu,ale pojedu tam.Jen se chci zeptat.Mahy,uz sem psala ploutvi,ze mi to stve ale budu u Budejc a na maturaku,na kterej mam uz dlouho koupenej listek a slibila sem to.A sem docela svorcik

ahojky, tak sem tu po dlouhe dobe, ani si to nebudu cist, u me prace taky dost a dost.tak se na vas tesim v nedeli...co ty lenko uz vis zda budes u ploutve?

no makám, ale nějak mě o nebav, ale je to prostě práce a tu za mě nikdo jinej neudělá....

Tak v novém roce pohoděnka, jako v tom starém, přece se nebudu stresovat kuli práci, nebo kuli něčemu jinému. a co ty....makáš makáš?

zdravím Vás, tak jak se máme v Novém roce??...jinak se na Vás moc těším v neděli....

čauwes, přeji Vám všem hodně štěstí do New year...

Me to taky vychazi,ze tam budu dyl..ve 12,50.Mahy,pokud budes mit misto a holky budes vyzvedavat,tak se s tebou taky svezu

čauwes, sálofka je od 13hod a sraz je tam ve 12,45hod před halou....

cus..jo safloka je od 1.. fotky jsou fakt dobry jako...

jo a jeste neco...uz mame hotovy dvd i fotky z toho maturaku,takze to pak muzem skouknout po Novym roce..

Holky,ta nedelni salovka ve Strakach je od jedny??V kolik se tam schazite???Dik

čauwes, rozšířila jsem fotky v sekci Lenky maturák...

nejhorší je stejně wyhul..hehe....

jo horsi nez mahony..hehe mahony v nedeli moc nesmrdela...teda jenom nekdy...

Já vám přeji už jen šťastný Nový rok, protože Vánoce už popřát nestihnu, dostala sem se na net až dneska po všech těch svátcích...

cože????horší než mahonny??...tak to snad a ni nejde,ne???hehe

ploutef tak teda ty tvy mali prdecky smrdi jako prase.. a to se fakt neda..

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 2
Online: 5
Tak aby ste věděli, tak já se na vás v neděli taky těšim! Sice asi nebudu stíhat s dechem, páč sem od Vánoc vůbec nic nedělala, ale to se ňák zmákne...