Diskuze

mno tak jo..ae tebe si tam nechaj taky a to na oddeleni detske s mega poruchou mozku

ty voe, tebe si tam nechají a to v oddělení psychiatrie...hehe...

jo aaa sem chtela jeste rict ze nweim jestli pojedu pac jedu na lyzak..ae to bych se snad mela vratit.

bacha aby si te tam nenechali..

mno budu si muset dojít k doktoru...hehe...

cus..ja si taky myslim aby se to prihlasilo..

zdravím....tak ať se to přihlásí..myslím, že si teď každej čas udělá....

Tak zdarec parmenky s kolika z vas tedy muzu pocitat... nebo to prihlasovat nebudu? Zitra bych to chtel vyridit do patka uz moc casu nezbyva...Zatim pacek a dejte vedet

zdarvím Váásss....já jsem asi vždycky před tím snědla něco špatného...hehe...

nnennen to ne miso..wis..

Kůlno ty neřikej, že někam pojedeš, páč to s tebou dopadne, jako s tim maturákem a dokopnou....hrůza...Jinak maturák na jedničku, dokopná bude doufam eště lepčí....Jo a Ploutef řekni mi,když nepiješ a pít nebudeš, z čeho se dycky pobleješ...Nenáš třeba poškozený trávení???

Vauuuuuuuu,supeer fotky

jo woe, telefon a signálem..hehe...

mno to asi jo...pac sem ti rozumela kazdy paty slovo..

ale mohla, to se ti jen zdálo..hehe....nech si vyčistit nejdříf uši...

to taky rikas porad ze te nic nebavi..

ty woe, já měla výbornej hlas...hehe....

caudy spitky ..

Zdravim vsechny pri pondelku.Hlasim se kvuli tomu turnaji v Budejkach co bude 11.1.2009.Pokud mate zajem to prihlasit potrebuji to vedet do zitra protoze chteji starovne zaplatit do patka 19.12.2008.Startovne a odvoz bych zajistil.Zajisteno auto pro 8 lidi.Zatim ahoj a kdyz budete chtit tak dejte vedet.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 2
Online: 5
Vás dvě si nikde v psichiatrii nechat nemůžou, páč by pak musely pro blázny vymyslet nový normy...