Diskuze

ahoj a helco vis kdy je ten rutnaj tady na jihu??? skoda sem se tesila...a kulno budes ty v nedeli??? a jak se jinak mate???

Takže v sobtu teda nikam nejedem, na jednu stranu sem docela ráda...ale fakt škoda, že sme nebyli v tý skupině pro Jih....Ploutef dobrá anketa, docela se s úspěšností chytla

náhodou, tohle super sranda..hehe....

mno to musi..

sranda musí být..hehe....

ploutef ja te zabiju

oni nás tam hodily,pač si mysleli že víc týmů nebude...příští rok to může být jinak

já ani neříkám, že jsi to vymyslela ty...

to Ploutef:do toho turnaje jsme se přihlásily docela brzo a nikdo jiný už ne,tudíž bylo prvních 10 týmů a nikdo jiný...pak se přihlásilo 5 týmu z jižních čech a byla další skupina...s náma se od začátku počítalo do té první...já jsem to nevymyslela

to Helča: Helčo, a proč nemůžeme být v tý skupině tady na jihu?..nemusely by jsme jezdit takovou dálku a pořád je blíž budějovickej kraj, než Neratovice..

Pic všem...na turnaj by nás bylo málo tak jsem nás odhlásila

budete spát pěkně fšichni pohromadě..hehe....

mno to newim Miso....ae ani to nechci vyzkouuset

tak se nějak domlufte a buď to zrušte a nebo si zajistěte i dresy a hlavně to startovné musí být zaplaceno do 3.12.....tak uvažte zda to má vůbec cenu....je to jen a jen na Vás...

to Misel:Myslím že na ten turnaj bude stačit jedno auto,Plzeň ještě nevím a já jsem už v Praze

kůlno jak můžeš vědět jak se vedle mě spí, dyž si eště vedlě mě nespala...počky....

hey se mas...

jo přesně tak, mahony ti vychrápe díru do hlavy..hehe...

jo jasny...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 2
Online: 5
nazdárek, zdravím Vás, to je dost wyhul, že jsi nás taky poctila sovjí návštěvou...