Diskuze

ploutef ja si saty brat nebudu..tak newim co rozhlasujes ze si beru saty??

čauves, já se rovnou omlouvám, jelikož jsem zamluvená na hlídání ségry dvojčátek...

Ahoj holky,chtela bych vas taky moc pozvat na muj maturak do Pisku 5.12.Jana B.

mno to se ještě neví f kolik se pojede na zpátek, ale podle mě asi takolem 2hod,ne??..já bych to tak viděla, jelikož pak už to tam stojí za hovno...

Jo a co se týče šatů Žirafo-já je mám, ale extra se mi do nich nechce

Jooooooo a mimochodem, v kolik plánujete odjezd? Aspoň cca - ono to stejně nakonec dopadne jinak :-D Abych totiž domluvila odvoz z Blatný do toho našeho prdelákova...Budou rodičové rádi :-D

Tak to se omlouvam,docela mi to i stve,pac nic nedelam,ale v nedeli nemuzu

počítám s tebou Míšo na spaní,neboj...ty jsi to měla rezervovaný jako první..jinak tam bude ještě spát Kůlna,wyhul a Helča...

vecer sem chtela napsat

ale jestli to bude az nekdy ecir,tak mozna...

Sorry,taky uz sem zapomnela co se bude dit v nedeli ve Strakach za salovku???Nebudu nejspis doma...

Tak pro upřesnění 6.12. je turnaj v Neratovicích...mistrovství čr v sálovce,bude tam 10 týmů, hrát by se mělo ve dvou skupinách systém každý s každym..A co je teď ve Strakách v neděli????

Jo a Ploutef žádný černý kalhoty, vem si sukni a barevnou, nejdeš na pohřeb, deš na maturák...

Cwrčku woe dyž pudeš f šatech tak já du taky, můžu ti ňějaký pučit

mno tka super...

Brý večír vinšuji, služebníček

A ze nevite do jeste dorazi dalsi??????????????Ze z Plzne Tomic,Krovi a Vlasta

S Moncou pocitam a kdyz zbyde listek,tak se proda....Jo presne,Helca to je hlava

Nazdarek,ale ja s Adelou pocitala,vsechny co sem v minulym vzkazu napsala jedou na 100% Pincka a Maja nejedou.Takze jede na 100% :Jana B.,Ploutev,Ada,Verca,Misa,Mahy,Helca,Hanca,Monca,Pari,Zajda,Kulna,Tera T.Je to tak,nee??+ridicka.Dohromady 13listku,protoze Jana B.uz ho ma.No a ve 14 lidech muzete jet v poho,coz?Tak ploutvi asi nikoho neobvolavej,jen at se pak vsici dostavy na dany misto,kde je naberete a je to

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 2
Online: 3
mno jojo,bereš si je...hehe...