Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil ploutef | 19.11.2008 18:49
mno tak to je super, takže se vejdeme úpa f poho...a vy teda jako budete spát u nás???.... ...to zase bude mazec...hehe....doufám, že zase půjdou holky do Lídlu ve spodkách...hehe....
Osobní profil kulna | 19.11.2008 17:28
cusec..ja myslim ze Maja nejede na maturak..ze by se nemela jak dostat z5..he takze asi bude mist akorat..hi
Osobní profil ploutef | 19.11.2008 10:20
mno ty jsi přeci jenom hlavička chytrá... ...a my jí to tam můžeme rovnou zaplatit...výborný....a nebo teď v neděli by sme si měli jet zahrát jen tak fotbálek do Sztrakonic sálofku, tak by je mohla přivézt i tam... ...hned jí jdu písnout...
Osobní profil helca | 19.11.2008 10:17
Pic všem,hele já mám takový nápad...když je ten turnaj 6.12. tak by nám Lenka mohla dát ty lístky tam,což???
Osobní profil ploutef | 19.11.2008 8:29
to já jsem zatím počítala jen holky z fotbalu a Adélu počítám, ale jen nevím jak se tam vejdeme a víc jak 14 nás jet prostě nemůže a fšichni zatím jedou tranzitem..pokud teda Monča na ten maturák pojede - jelikož neví jak to bude s Terezkou...ale jt tam chce...takže si myslím, že se to stejně rozlouskne stejně až na tak f pátek před maturákem a nebo rovnou f sobotu... .....mno je to na hovno, že se prostě nemůžeme normálně domluvit, ale já všechny nebudu obtelefonovávat....jasně jsem psala už kdy mail ať mi dají vědet ti, kteří pojedou na maturák tranzitem a zatím se ozvala jen Jana Bicanů....
Osobní profil misel | 19.11.2008 8:18
Zapoměla si do Tranzitu počítat Adélu ta pojede také 100%. To nás bude teda víc než nás jezdí na zápas a myslíš že pojedou cšichni tranzitem?Je nahowno že sem skoro nikdo nechodí přesto, že maj fšichni doma inernet A Lenko necháme tedy ty lístky na příští týden 28.11 ju? je ještě chvilka času do maturáku
Osobní profil ploutef | 19.11.2008 7:50
čauves, mno to já právě nevím kdo s námi pojede...a jestli budehtít jít na ten maturák,ale lístek vezmem, když tk ho tam pak střelíme... ..mno já jen doufám, že se vejdeme do tranzitu...páč počítám:Paři, já, mahonny,Terča, Míša, Verča,Hanka, Zajda, Kůlna,Helča, Pincka, Monča, Jana B., Mája a Adéla - tak nevím jak se vejdeme do tranzitu když nás je 15... ...se to jako musí nějak domluvit na 100% kdo pojede aby jsme tady neříkali, že nás pojede 15 a pak se nás nesešlo 10... ...jak to uděláme??...Vím na 100% že jedu já,mahonny,Kůlna,Helča, Paři, Zajda, Hanka, Jana B., Terča, Pincka, Míša, Verča a pak má jet ještě Monča a Mája..tak fakt nevím..
Osobní profil lenca | 18.11.2008 17:57
Vsechny vas srdecne zdravim,snad jste se meli krasne a jestli ne,tak verte,ze bude lip Ja ta neja prezivam a nestiham,jinac to ujde....Miso,taky me mrzi,ze je Jirka v nemocnici,uz aby byl zas doma,vid.Nemas se mi zaco omlouvat,ale na nic je to,ze ja ted v patek v Pisku stopro nejsu Jedine az ten dalsi a to urco.Mam pro vas celkem 12listku+1 list.Jana Bicanu uz ho ma,takze celkem 13 holek...muze byt, Ploutvi??TZN.Ty,Ada,Verca,Misa,Mahy,Helca,Hanca,Monca,Pari,Zajdaulna,Tera T.Jo a pro ridicku take jeden listek??
Osobní profil kulna | 18.11.2008 17:32
nazdareeek... chudak Jirka.nase prdelka s mahony..ty fotky sou docela hustacky, jako..ae to se fakt jako neda joo a uzite si ty pracovni dny..hihi
Osobní profil ploutef | 18.11.2008 8:27
čauves, tak to mi je líto s tím jirkou, ale snad to bude brzy f pořádku.... ...mno mě je to jedno kdy - to by jsme si ještě písly... ....mno tak už jsem sem dala konečně ty fotky aby jsme fšechny vypadaly stejně... ..zašlu Vám to na mail..jen čekám pořád na to CD z těma fotkama, ale jelikož ho má Monča tak nevím kdy ke mě dorazí...tyhle fota jsem stahla ze spolužáků a musela si s nima dost pohrát...tak snad mi je Monča předá co nejdříf ty fotky...
Osobní profil misel | 18.11.2008 8:14
No dost blbě dopadly. Měla sem zase Jirku v nemocnici a v pátek sem pro něj jela, takže jsem jela dom přes Straky, a Lenčo omluva, že jsem neodepsala hnedka, psala si zrovna když sem řídila a pak sem zamoměla když sem zastavila. Takže tenhle pátek by to snad šlo, budem na zabijačce a hnedka si myslim tak kol 5 bych mohla odjíždět. Jo a ploutef lístky bych ti pak hodila buď f pátek nebo f sobotu večír...
Osobní profil ploutef | 17.11.2008 19:20
mno a co ty lístky???...jak to dopadlo????
Osobní profil ploutef | 17.11.2008 19:20
mno tak doufám, že jste byly slušný.... ....mno je mi jasný, Adéla jen tak dělat nebude... ....hehe...mno jinak ten prodlouženej víkend býl teda jako dost krátkej... ....už aby byl víkendík....
Osobní profil Cvrček | 14.11.2008 10:34
Mno........si nejsem jistá jestli budu vůbec někdy něco dělat-já mám v plánu přece toho multimilionáře-hahaha Záložní plán jsem měla E 55, ovšem před týdnem jsem měla tu čest se po ní projet a dooooost mě zklamala, takže jsem jí zavrhla
Osobní profil misel | 14.11.2008 8:02
to neska je to pohoděnka, pěkně páteček, klídek, před obídkem zajdu na kávičku a pojedu domů kde nebudu nic dělat
Osobní profil misel | 14.11.2008 8:00
hele a ty víš, co slovo slušný znamená???Dneska asi ty lístky vyzvednu ale ještě nevim v kolik pojedu dom, jestli tu Lenko ještě dnes budeš tak mi písni v kolik přijíždíš do Písku, že bychom se třá srazili na autobusáku, páč sebou budu mít psa, tak zrovna nemusim někde cestovat, no a jestli mam lístky zaplatit, tak pořebuju vědět kolik, jestli už je jistý kdo pojede...no a středa jako byla pěkně na pí... nic mi nebavilo a furt někdo votravoval
Osobní profil ploutef | 13.11.2008 7:42
čauves, mno mě je to jedno, já to klidně dám Míše jestli bude ochotná to zaplatit za nás a my jí to dáme..a nebo bych se s tebou nějak příští týden spojila a dala ti to... ....mno to je nám jasný, že jsi se opila...hehe....to my byly slušný,co holky??....
Osobní profil lenca | 12.11.2008 19:23
to vis ze sem se ploutvi opila...do pohody finance zalezi to na vas,bud byste to pak dali Mise a nebo me no.Ale to by to musela Misa zaplatit
Osobní profil lenca | 12.11.2008 19:21
Hani a tobe se tez omlouvam,ze jsem neodepsala,pac su jeste bez kreditu...Ale zalezi jen na Ludvovi,jak se mu chce...Budu pocitat teda s listem jen pro tebe a holky.Stejne musim jeste kazdy z vas napsat na tel.Nevim,s kolika tema listkama pocitat...
Osobní profil lenca | 12.11.2008 19:12
Cau holky,jo vikend krusnej,docela sem si to uzila Jasny,Miso,dyztak se ho zeptej na tu adresu anebo ti dam pro ne pozvanu na ten muj ples.To bude asi lepsi,coz?Ale bylo by pro me nejlepsi tenhle patek,pujde to?Ja nevim,v kolik jezdis pres Pisek okolo 17.h.?

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery