Diskuze

cusec..ja myslim ze Maja nejede na maturak..ze by se nemela jak dostat z5..he takze asi bude mist akorat..hi

mno ty jsi přeci jenom hlavička chytrá...

Pic všem,hele já mám takový nápad...když je ten turnaj 6.12. tak by nám Lenka mohla dát ty lístky tam,což???

to já jsem zatím počítala jen holky z fotbalu a Adélu počítám, ale jen nevím jak se tam vejdeme a víc jak 14 nás jet prostě nemůže a fšichni zatím jedou tranzitem..pokud teda Monča na ten maturák pojede - jelikož neví jak to bude s Terezkou...ale jt tam chce...takže si myslím, že se to stejně rozlouskne stejně až na tak f pátek před maturákem a nebo rovnou f sobotu...

Zapoměla si do Tranzitu počítat Adélu ta pojede také 100%. To nás bude teda víc než nás jezdí na zápas

čauves, mno to já právě nevím kdo s námi pojede...a jestli budehtít jít na ten maturák,ale lístek vezmem, když tk ho tam pak střelíme...

Vsechny vas srdecne zdravim,snad jste se meli krasne a jestli ne,tak verte,ze bude lip

nazdareeek...

čauves, tak to mi je líto s tím jirkou, ale snad to bude brzy f pořádku....

No dost blbě dopadly. Měla sem zase Jirku v nemocnici a v pátek sem pro něj jela, takže jsem jela dom přes Straky, a Lenčo omluva, že jsem neodepsala hnedka, psala si zrovna když sem řídila a pak sem zamoměla když sem zastavila. Takže tenhle pátek by to snad šlo, budem na zabijačce a hnedka si myslim tak kol 5 bych mohla odjíždět. Jo a ploutef lístky bych ti pak hodila buď f pátek nebo f sobotu večír...

mno a co ty lístky???...jak to dopadlo????

mno tak doufám, že jste byly slušný....

Mno........si nejsem jistá jestli budu vůbec někdy něco dělat-já mám v plánu přece toho multimilionáře-hahaha

to neska je to pohoděnka, pěkně páteček, klídek, před obídkem zajdu na kávičku a pojedu domů kde nebudu nic dělat

hele a ty víš, co slovo slušný znamená???Dneska asi ty lístky vyzvednu ale ještě nevim v kolik pojedu dom, jestli tu Lenko ještě dnes budeš tak mi písni v kolik přijíždíš do Písku, že bychom se třá srazili na autobusáku, páč sebou budu mít psa, tak zrovna nemusim někde cestovat, no a jestli mam lístky zaplatit, tak pořebuju vědět kolik, jestli už je jistý kdo pojede...no a středa jako byla pěkně na pí... nic mi nebavilo a furt někdo votravoval

čauves, mno mě je to jedno, já to klidně dám Míše jestli bude ochotná to zaplatit za nás a my jí to dáme..a nebo bych se s tebou nějak příští týden spojila a dala ti to...

to vis ze sem se ploutvi opila...do pohody

Hani a tobe se tez omlouvam,ze jsem neodepsala,pac su jeste bez kreditu...Ale zalezi jen na Ludvovi,jak se mu chce...Budu pocitat teda s listem jen pro tebe a holky.Stejne musim jeste kazdy z vas napsat na tel.Nevim,s kolika tema listkama pocitat...

Cau holky,jo vikend krusnej,docela sem si to uzila Jasny,Miso,dyztak se ho zeptej na tu adresu anebo ti dam pro ne pozvanu na ten muj ples.To bude asi lepsi,coz?Ale bylo by pro me nejlepsi tenhle patek,pujde to?Ja nevim,v kolik jezdis pres Pisek okolo 17.h.?

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 2
Online: 3
mno tak to je super, takže se vejdeme úpa f poho...a vy teda jako budete spát u nás???....