Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil mahony | 10.11.2008 11:38
jojo zmana sem taky koukala, a co ty fotecky jak sme se fotili jen ty nase obliceje takhle vypada asi muj vyraz na ty fotce hehe
Osobní profil ploutef | 10.11.2008 11:36
mno jasně, změna musí být... ...chtěla bych těch změn víc, ale nějak nestíhám...ale ono to zase tolik nepospíchá, hlavně že nějaký stránky jsou... ....mno já už si taky pomalu zvykám, ale dost mě to pondělí neba...
Osobní profil misel | 10.11.2008 11:00
Změna vzhledu stránek jo? good jinak začátek týdne docela pohoděnka, jako dycky práce práce práce, ale už si začínam zvykat
Osobní profil ploutef | 10.11.2008 10:36
mno určo ti tam něco vezmou....oni jsou hodný... ..já jim tam taky něco přidám abych to pak nemusela tahat v krosně.... ....to nevím...on má sigi teď stejně odpo..tak fakt jako nevím..
Osobní profil mahony | 10.11.2008 9:53
ahoj zdravim vsechyn ldiicky, zase je tu pracovni tyden a uz sem s toho pekne na...., na lidi kdo pojedou se jeste domluvime na to je casik.ploutev nebudou mit sigi tady hokej ve strak? bych ti dala tu flasku a myslis ze by mi tam vzali taky nejaky nealko?
Osobní profil ploutef | 08.11.2008 9:00
tak to jsem ráda wyhul, že se mnou souhlasíš s tím jednim tranzitem...ze začátku prosince se to zjistí kdo fšechno doopravdy pojede a uvidíme.....
mno jinak já se mám pořád stejně..mimochodem, te´d se chystám na návštěvu mojí rodinky... ...tak to bude vypečená sobotka..hehe....a co ty???
Osobní profil mahony | 07.11.2008 14:52
ahoj s tim souhlasim ze ten jeden trnasit bude stacit.uvidime az se to bude blizit
jak se jinak mate?
Osobní profil ploutef | 07.11.2008 8:21
čauves, mno já myslím, že jeden tranzit bohatě stačí....bůh ví, jak to nakonec dopadne.... a kdo všechno pojede...
Osobní profil misel | 06.11.2008 21:38
To už by bylo lepčí jet busem
Osobní profil lenca | 06.11.2008 16:52
Jasnacka,Miso,sme domluveni..Hele a neobjedname jeste jednoho tranzita???
Osobní profil ploutef | 06.11.2008 9:46
hele, kdo přijde na sraz k transitu, ten pojede... ...čas odjezdu bude včas upřesněn...teda hlavně podle toho f kolik nám Lenka řekne, že tam máme být... ....plus počítám zastávku pro Hanku...
Osobní profil misel | 06.11.2008 9:01
Jo ten článek si zasloužil zveřejnění A nezapomeň do tranzitu počítat s Adélou...to aby sme ho fakt nafoukli
Osobní profil ploutef | 06.11.2008 7:58
čauves, ten Hanky mail byl tak výbornej, že jsem ho dala do sekce články z novin - hodnocení podzimní části sezóny... ...takže si ho můžete kdykoliv přečíst...
Osobní profil ploutef | 05.11.2008 11:45
hej, prosím Vás dejte vědět kdo jede na ten Lenky maturák 100% ať se nějak dopočítám toho kolik lidí pojede a kolik je ještě volnejch míst v tranzitu.....zatím jsem spočítala tyto lidi : Paři, Ploutef, Mahonny, Terka, Míša, Hanka, trenér, Zajda, Verča, Monča, Helča, Jana Bicanů, Kůlna...nechci aby pak došlo k nějakým problémům, že někdo chtěl a někdo nechtěl jet tranzitem...a hlavně aby jsme se vešli všichni...
Osobní profil ploutef | 05.11.2008 11:05
woe,j se nedělám, ale tobě nebylo v neděli tak jako mě...a nejhorší na tom, že si toho ani moc nepamatuji, takže si teď ze mě dělají prdelky... ..jojo Adéla mi psala, že jede taky na ten maturák...já myslím, že transit se v pohodě zaplní...a možná to bude jen tak tak...
Osobní profil misel | 05.11.2008 10:50
Jen se nedělej, stejně jí zase budeš mít, jak prase cvičky ....to už je pár lidiče a počítej Lenko teda eště se mnou a s Cvrčkem...snad se to dá ňák dokupy a nikdo nebude chybět
Osobní profil ploutef | 05.11.2008 7:57
mno já si myslím, že se do tanzitu vejdeme f pohodě, jelikož nepoveze dresy ani tašky na fotbal - teda pokud někdo nebude mít tak velikou kabelku... ...mno já lístek určo chci, pak mahonny, zajda, paři, Monča a asi i kůlna a Terča s Pinckou,ne?....mno uvidíme jak to nakonec dopadne.... ..já s tou povinnou výbavou nesohlasím, stačilo mi to, f sobotu, ale vy si klidně dejte....
Osobní profil misel | 05.11.2008 7:50
Tož jsem Lenčo domluvený na příští pátek, ještě si příští týden písnem, ale je třá vědít kdo fšechno tylístky bude chtít...jo heleď a prej pojede s námi i Cvrček, tak s ní také počítej....to aby sme den předem ten tranzit nafoukly tyjo....a poviná výbava do kabelky aespoň půlitr chlastu???
Osobní profil ploutef | 05.11.2008 7:25
ty voe, tak to se želvou vyzkoušej, ale né s mojí.... ...stačí, že to s ní vyzkoušela Lenka s wyhul..blink... .....hehe...mno leničko, pěkně se uč...ať jsi chytrá holka....
Osobní profil kulna | 04.11.2008 20:25
mno ploutvi to 100 pro je lepsi konicek.ae mozna..ihhi,,ja sem jeste zelvicku neskousela..porad???

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery