Diskuze

mno jasně, změna musí být...

Změna vzhledu stránek jo? good

mno určo ti tam něco vezmou....oni jsou hodný...

ahoj zdravim vsechyn ldiicky, zase je tu pracovni tyden a uz sem s toho pekne na...., na lidi kdo pojedou se jeste domluvime na to je casik.ploutev nebudou mit sigi tady hokej ve strak? bych ti dala tu flasku a myslis ze by mi tam vzali taky nejaky nealko?

tak to jsem ráda wyhul, že se mnou souhlasíš s tím jednim tranzitem...ze začátku prosince se to zjistí kdo fšechno doopravdy pojede a uvidíme.....
mno jinak já se mám pořád stejně..mimochodem, te´d se chystám na návštěvu mojí rodinky...

ahoj s tim souhlasim ze ten jeden trnasit bude stacit.uvidime az se to bude blizit
jak se jinak mate?

čauves, mno já myslím, že jeden tranzit bohatě stačí....bůh ví, jak to nakonec dopadne....

To už by bylo lepčí jet busem

Jasnacka,Miso,sme domluveni..Hele a neobjedname jeste jednoho tranzita???

hele, kdo přijde na sraz k transitu, ten pojede...

Jo ten článek si zasloužil zveřejnění

čauves, ten Hanky mail byl tak výbornej, že jsem ho dala do sekce články z novin - hodnocení podzimní části sezóny...

hej, prosím Vás dejte vědět kdo jede na ten Lenky maturák 100% ať se nějak dopočítám toho kolik lidí pojede a kolik je ještě volnejch míst v tranzitu.....zatím jsem spočítala tyto lidi : Paři, Ploutef, Mahonny, Terka, Míša, Hanka, trenér, Zajda, Verča, Monča, Helča, Jana Bicanů, Kůlna...nechci aby pak došlo k nějakým problémům, že někdo chtěl a někdo nechtěl jet tranzitem...a hlavně aby jsme se vešli všichni...

woe,j se nedělám, ale tobě nebylo v neděli tak jako mě...a nejhorší na tom, že si toho ani moc nepamatuji, takže si teď ze mě dělají prdelky...

Jen se nedělej, stejně jí zase budeš mít, jak prase cvičky

mno já si myslím, že se do tanzitu vejdeme f pohodě, jelikož nepoveze dresy ani tašky na fotbal - teda pokud někdo nebude mít tak velikou kabelku...

Tož jsem Lenčo domluvený na příští pátek, ještě si příští týden písnem, ale je třá vědít kdo fšechno tylístky bude chtít...jo heleď a prej pojede s námi i Cvrček, tak s ní také počítej....to aby sme den předem ten tranzit nafoukly tyjo....a poviná výbava do kabelky aespoň půlitr chlastu???

ty voe, tak to se želvou vyzkoušej, ale né s mojí....

mno ploutvi to 100 pro je lepsi konicek.ae mozna..ihhi,,ja sem jeste zelvicku neskousela..porad???

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 2
jojo zmana sem taky koukala, a co ty fotecky jak sme se fotili jen ty nase obliceje