Diskuze

to bych mela,jenze do pilny vcelicky mam opravdu daleko

jinak jsem na icq....

mno to nevím v jakym stavu přijedeme, ale pokusíme se přijet střízlivý...hehe....tak máš chodit do školy a pěkně se učit....jako pilná včelička...hehe

Holkam pisnu a dam to asi ty Mise,Hance a Janine Bicanu to dam osobne.Tyo,me boli palice..zase sem se vykaslala na skolu a ted se musim srotit ja blb

OK...to uz prijedete malinko na srot,cooz

mno tak já jako na ten maturík pojedu, takže mi můžeš poslat lístek..myslím si, že by jsi měla obeslat holky a aby ti potvrdili účast...

Helet Mysko,ted jedu v patek rovnou do Budejc,ale ten pristi bychom si to mohly predat,ne?Se jeste domluvime... Mumulandova Ploutvi

Ahooj kočky,to neni zadna akce proste Baťovi ceny-99

s tebou se to kůlno nedá řešit protože si zvířecí rebel.....jojo s Léňou se domluvim a dyštak přehodim pak lístky tobě Ploutvi....co Léňo, až sem zase zavítáš, tak písni v kolik jezdíš f pátek dom já se podle toho zařídim a hlavně jestli ty lístky budeš chtít rovnou zaplatit

jenže Kůlnu, ty jsi hrozný zvíře, ale lepší koníček než želvička,co?,.....

mno miso ja sem myslela jinyho konicka asi nez zase maslis ty..

mno tak se Míšo domluv s Lenkou a předejte si to takhle jednudušše...

kůlna myslí v první řadě ždycky na prasárny a na chlast...žejo tetko???

ahoj, tak už jsem přidala i fotky z Dubice, ale jen ty publikovatelný..hehe...

čauves...nemáš zač...a hlavně už mi nevo....želvu..jednou a stačilo,jo??...nebo tě nahlásim na příslušnej úřad za obtěžování...

ploutvi,dik za tranzita

Nazdarek

zdravím....ty bláho...já bych Vám jen chtěla fšem říct, aby jste nikdy nepouštěli zvířata k Lence a Mahonny....

kulno prosim te nehc vsechny konicky na pokoji, znas se :-)

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 3
jo leni poradne se uc..