Diskuze

no ty kulno myslis zase jineho kone :-) hihi

na koni???? to neni zase tak moc narocny ne

Tak já vypadala v sobotu dobře, akorát mi bolela prdel a nohy...řeknu vám ježdění na koni je ještě náročnější než fotbal...

mno ploutef vypravej nam to..

No děvčata náročný to v sobotu bylo.Ale nějak jste v rychlosti zmizeli.Příště to bude třeba trochu prodloužit.

mno tak já ti asi ani nemusím říkat jak jsem dopadla,ne?....

zdarec defky...teda hlavne spis spitky

No sem mooc ráda, že ty naše stránky navštěvuje taky někdo jinej než 6 lidí z týmu

mě je to jasný, že to nemyslíš až tak vážně, ale já to sem ráda dám...akorát to dělám v práci a tady mám torchu bordel v těch fotkách...

V pohodě,já to zase tak vážně nemyslím teda ty fotky.To připití už jo.

Ahoj, omluvám se a okamžitě svou chybu napravím...

Nazdar děvčata,tak jsem si dovolil se k vám taky přihlásit.Koukám a čtu,že když máte zítra ten poslední zápas tak,že ho vyhrajete a že na jaře s těmi dvěma co jsou před vámi pořádně zatočíte.Podle toho co jsem tedy alespoň slyšel o předminulém zápase tak by si to zasložili.Když vyhrajete a budete mít chuť tak se pak zastavte u Milana jestli teda nemáte už něci jiného,ať si něco dáme na vaší výhru.A kdyby náhodou ne tak si dáme taky.Ale jinak mám jednu výtku.Po té akci na staďáku si tam dáte Mahony s Pérem,ale Rudka,Jiří nebo já vůbec nic.Tak doufám,že bude ještě příležitost to nějak napravit.Zatím se mějte.

Ahoj Hani, já myslím, že minimálně polovina lidí z DREAM TEAMU tvojí prosbu vysliší, lae myslím si, že se najdou někteří, kterým ten Míra nebude stačit...

Zdravim ženy z dream teamu..chtěla bych vás o něco požádat..ať už v sobotním zápase nenastoupim,nebo nastoupim,budu potřebovat vaší pomoc na place a nejen já,tak jen těm co půjdou popít,vemte si s sebou Míru,ať ten poslední zápas zvládnem se ctí

tak to je jasny ze vyhrajeme, no teda aspon v to doufam :-) kulno uz se tesim na patek...

mno já doufám, že vyhrajeme, jelikož by to bylo fajn a hlavně když už pojedeme takovou dálku, tak přeci nemůžeme jen tak prohrát...

no kůlno vod tebe sem to přesně čekala, si holt kámoška...Já myslim, že to beze mě zvládnete na 1 a určo vyhrajete

čauves, mno tak Míšo, asi naštvaný budeme...

Dobrý večer,jsem rozhodčí ,a jestli hrajete turnaj letos v zime bo kdykoli, a zhanite rozhodčí, jsem plne k dispozici, kontaktuj te me na muller1@email.cz

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 1
mno tak asi máme jiné koníčky ..