Diskuze

Nejde to, jedu na víkend s koňákama na krávy. Sere mi to, že to neni až příští víkend, ale holt se to sešlo tak a musela sem se rozhodnout. Prostě to tak v životě je jednou stranou spokojená, druhou nasraná...tak doufam, že se na mě moc nebudete zlobit

mno bylo by fajne kdyby Míša nakonec jela...vždyť je to poslední mistrák...

ae jde...ze jo míšo...my si lzeme???

ty voe, je jasný, že je každej nahraditelnej, ale hold patříš do našeho REAM TEAMU a tak necheme aby jsi chyběla...a kord a Dubici....

no opravdu na 90% nebudu. Mrzí mi že vás f tom takhle poslední zápasa necham, ale nejsem přece nenahraditelná!!! Myslim že zvládnee vyhrát i beze mě

heh...mno tak to musi nekdo zachranit kdyz vy nechcete

mno ostatně jako vždycky největší dvě spitky...hehe

woe Miso ..ty budess....mno tak nakonec se asi vozeru jen ja a mahy..to je wrcholl

cože Míšo??..ty nebudeš??..si děláš prdel??....

hmm já se předem hlásim, že se s váma místo tréninku nebožeru, páč sem slušná holka

mno jasny jeden za vsechny..se vozere

tak sme prece dram team

jo mahy my mame stejny napady..a takovy napady se mi libi

ahoj palice mas icq????

ahoj lidicky taky se hlasim...me je celkem fajn...jdu si dneska zabehat...no na patek se pokusim zeptat ale bylo by to v hale ve strak, zjistim to po dnesnim fotbalku az s nima budu.fotecky jsou good libi se mi. kulny napas se mi ale taky libi opit se...

jo necela dvacka tam lezela...myslim ze byla zajdi bo smejklouna.....tak ja uz mam vsechno vyresenyy

jinak ženy,na stole v knajpě zbylo necelých 20Kč,taže hdo seděl zády ke zdi rovzpomeňte se,nevěděli jsme,kdo to zanechal,mám to u sebe,když se nihdo nepřihlásí,mám to na žuvačky

Kůlno,tak ty jsi to vyřešila opravdu za všechny..jinak už jsem sem dala fotečky i ze zápasu s Vědomicema...

tak se pujdem misto treninku poradne vozrat

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 5
a budem se zlobitt