Diskuze

nazdar wyhul...tak to pěkně shlídni..já na to fakt čumět nebudu, jelikož bych bal nasraná...a to nechci...je škoda, že nebudeš a trénink....

cauky zdravim pri patku, tak uz je to tak na trenink opravdu nebudu musimbyt v praci, a nejde to jinak udelat. tak se hold uvidime az na zapase...jdu se podivat na to video sme na to zvedava...

zdar ženy, koukám, že se tady konečně trochu rozjela konverzace, což je úplně super...

Mno to teda..on i ten první z toho trestňáku byl dost blbej,když jsem viděla jak tam Paři tancuje a Kůlna uhla...stejně se ten míč tak blbě stočil,ale z toho se můžem ponaučit

Přesně...nedali tam více věcí...třeba i ten ofsaidíček před třetím gólem...o těch faulech škoda mluvit.Nejhorší je,že se tím chlubí veřejně

Jo a ten druhej gól sme teda pěkně posrali

Je mi z nich blbě!!! ten faul co předcházel poslednímu gólu tam ale nedali, páč by se ukázalo, že to bylo neoprávněný...Skaženej celej pátek :-( chjo

Tak dneska ještě jednou..dám se odkaz na super video http://www.youtube.com/watch?v=Qrjj1s1wa8s teda ono není tak super ale je o tom jak Holoubkov porazil Blatnou...je tam krásně vidět jak jsme dostaly góly

Pic při pátku

Mahy ty vůbec nemyslíš na druhý, páč jestly nepojedeš ty tak nás bude na tréninku tak 5, i dyž verča má zašitej zub a kůlna má ňákej muribundus nebo co.....to nás bude eště míň

no budu se snazit, ale nevim nevim, musim se domluvit dneska v praci. u me pri ct tpo docela jde ale cekame jeste odpoledni a to me celekm i sere...

zdarvím...

hojky, jo co dodat hani, tvuj " roman" je super, a dekujem ze si tu s nami. ted sem se dozvedcela ze asi nebudu v patek, pokusim se to nejka domluvit, to dm jeste vedet, zatim pa

já jsem po odpočinku také pěně odpočinutá a už aby byla zase sobota, nebo alespoň pátek, si tak trochu zaběhat

zdravím...tak já hlásím, že moje tělo už se vzpamatovalo z nedělního se válení po trávníku...

zdravim,ženy,k tý marodce se připojuju,ale výpis ran už radši neuvedu,páč bych si si přišla vůči vám trapně..myslim si,že každej máme to tělo zhuntovaný jak zákon káže,ale ani není divu,jelikož jste v Holoubkově na hřišti nechaly všechno,teda krom peněženky a dalších drobností:-)příště posbíráme z hřiště my jejich svědomí a jejich prohru,poněvač u nás se hraje férově

nojo je, vrchol lenosti. Vůbec nic se mi dneska nechtělo dělat, ale dyž člověk musí tak holt musí

mno tak to už je teda jako opravdu vrchol míšo,ne???

Jo ploutef já se asi budu válet i dneska

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 1
Náhodou Ploutef je tam tvůj super gól hlavou