Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil helca | 24.10.2008 10:43
Náhodou Ploutef je tam tvůj super gól hlavou ale u toho zbytku by jsi byla asík nasraná...na to video jsem dala odkaz jen aby jste se koukly co všechno vystřihli...vlastně tam dali jen góly...radši
Osobní profil ploutef | 24.10.2008 10:11
nazdar wyhul...tak to pěkně shlídni..já na to fakt čumět nebudu, jelikož bych bal nasraná...a to nechci...je škoda, že nebudeš a trénink....
Osobní profil mahony | 24.10.2008 9:18
cauky zdravim pri patku, tak uz je to tak na trenink opravdu nebudu musimbyt v praci, a nejde to jinak udelat. tak se hold uvidime az na zapase...jdu se podivat na to video sme na to zvedava...
Osobní profil ploutef | 24.10.2008 8:32
zdar ženy, koukám, že se tady konečně trochu rozjela konverzace, což je úplně super... ...nezlobte se na mě, ale já se na to video radši ani koukat nebudu, jelikož by se mi mohlo udělat nevolno a to nebudu riskovat...a hlavně mě to sere ještě te´d ta zkurvená neděla a ten rozhodčí...mno já na trénink budu, ale uvidíme co vymyslí trenér...mno kůlna je hroznej ulejvák...wopravdu...
Osobní profil helca | 24.10.2008 8:10
Mno to teda..on i ten první z toho trestňáku byl dost blbej,když jsem viděla jak tam Paři tancuje a Kůlna uhla...stejně se ten míč tak blbě stočil,ale z toho se můžem ponaučit
Osobní profil helca | 24.10.2008 8:06
Přesně...nedali tam více věcí...třeba i ten ofsaidíček před třetím gólem...o těch faulech škoda mluvit.Nejhorší je,že se tím chlubí veřejně
Osobní profil misel | 24.10.2008 8:04
Jo a ten druhej gól sme teda pěkně posrali
Osobní profil misel | 24.10.2008 8:03
Je mi z nich blbě!!! ten faul co předcházel poslednímu gólu tam ale nedali, páč by se ukázalo, že to bylo neoprávněný...Skaženej celej pátek :-( chjo
Osobní profil helca | 24.10.2008 7:51
Tak dneska ještě jednou..dám se odkaz na super video http://www.youtube.com/watch?v=Qrjj1s1wa8s teda ono není tak super ale je o tom jak Holoubkov porazil Blatnou...je tam krásně vidět jak jsme dostaly góly
Osobní profil helca | 24.10.2008 7:27
Pic při pátku Omlouvám se z tréninku asi Vás tam bude opravdu pět a půl...nenaděláte nic,každopádně na zápas budu
Osobní profil misel | 23.10.2008 22:48
Mahy ty vůbec nemyslíš na druhý, páč jestly nepojedeš ty tak nás bude na tréninku tak 5, i dyž verča má zašitej zub a kůlna má ňákej muribundus nebo co.....to nás bude eště míň chjo...jináč konec čtvrtka good, zítra pěkně páteček, už aby to bylo
Osobní profil mahony | 23.10.2008 10:14
no budu se snazit, ale nevim nevim, musim se domluvit dneska v praci. u me pri ct tpo docela jde ale cekame jeste odpoledni a to me celekm i sere...
Osobní profil ploutef | 23.10.2008 7:48
zdarvím... ...wyhul koukej to nějak udělat aby jsi byla... ...páč jinak nebude sranda..hehe...a jak se vede takhle při čtvrtku??
Osobní profil mahony | 22.10.2008 10:53
hojky, jo co dodat hani, tvuj " roman" je super, a dekujem ze si tu s nami. ted sem se dozvedcela ze asi nebudu v patek, pokusim se to nejka domluvit, to dm jeste vedet, zatim pa
Osobní profil misel | 22.10.2008 7:58
já jsem po odpočinku také pěně odpočinutá a už aby byla zase sobota, nebo alespoň pátek, si tak trochu zaběhat a hanči pisatelský výkon fakt bomba
Osobní profil ploutef | 22.10.2008 7:25
zdravím...tak já hlásím, že moje tělo už se vzpamatovalo z nedělního se válení po trávníku... ..Hani, ten mail jsi napsala opravdu moc hezky a myslím, že to takhle cítí každá z nás...nejen že jsme DREAM TEAM, ale ještě ke všemu máme tebe - největší srdcařku... ..a to je nejdůležitější....
Osobní profil palice | 21.10.2008 18:59
zdravim,ženy,k tý marodce se připojuju,ale výpis ran už radši neuvedu,páč bych si si přišla vůči vám trapně..myslim si,že každej máme to tělo zhuntovaný jak zákon káže,ale ani není divu,jelikož jste v Holoubkově na hřišti nechaly všechno,teda krom peněženky a dalších drobností:-)příště posbíráme z hřiště my jejich svědomí a jejich prohru,poněvač u nás se hraje férově a u nás se vyhrává spravedlivě,takže tim Holoubkovský zřejmě zaskočíme no nic ženy,vypadá to na rehabilitační tejden pro fšechny,tak vyhojte ranky,srovnejte duševní stav a v sobotu jdem do dalšího boje
Osobní profil misel | 21.10.2008 18:17
nojo je, vrchol lenosti. Vůbec nic se mi dneska nechtělo dělat, ale dyž člověk musí tak holt musí
Osobní profil ploutef | 21.10.2008 14:12
mno tak to už je teda jako opravdu vrchol míšo,ne??? ...ale jen si to užívej... ...já budu mít volno v pondělí a pak je v úterý svátek,což je super...
Osobní profil misel | 21.10.2008 10:48
Jo ploutef já se asi budu válet i dneska hihi...do teď jsem lítala a ňák mi to zmohlo

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery