Diskuze

jj a bomba fotičky. už se těšim na CD

čus ženy. na pondělí dneska neni tak hroznej den, na práci dnes peču a jenom se válim hihi.... vo proti včerejšímu skaženýmu celýmu dni je dneska pohodinka a za fčerejší výkony se vy hadrový panenky můžete pochválit fšechny. bylo to good a každej zápas by moh bejt tak dobrej

jo a Pari,ty si nedelej vubec hlavu s tema brankama,nebyla to tvoje chyba!

Zdravim vas vsechny,tak jak se vede hnedka ze zacatku tydne??Koukam,ze jsme vsici jak lazari

já už to radši nekomentuji....a paři je skvělá gólmanka....

čusík...souhlasím s Tebou Ploutef,Paři za ty góly nemůže a navíc jich ještě pár chytila

zdar ženy...Paři, prosím tě buď f klidu...za ty góly vůbec nemůžeš..kdybych nebyla dřevo a odkopla to tak nemusel být ten 2 gól z toho přímáku ...jsi naše jednička oprávněně, takže klídek...

cauvesarna defky...ja bych se taky fotila v soboutto je snad njlepsi termin..hheh

ahoj, taky vsehcny zdravim, pari mam stejny porblem uz me zacina taky vsechno bolet.je to skoda ze ten zapas takhle dopadl,to bylo dobre kopnuty, a chytla si tam spoustu jinyhc veci. ale co vratime jim to doba..jinak kdy se budem fotit priste je psoledni zapas doma???

Nazdárek ženy! Taky zdravím a přeju fajn start do nového týdne!

čauky, zdravím všechny fotbalistky..přeji Vám hezký začátek týdne...

hej tak to me tesi, kdybych sesem koukla driv mohla sem k tomu salatu neco udelat, ale ted uz to nestihnu kdyz za 20 minut odjizdim na trenink, ale tesim se moc

čauves, zdravím vás všechny při pátku...

wyhul,aspoň se s tim nepotáhneš tak daleko...

ahoj, chtela sem se vyjadrit k tomu zvraceni, ael radeji ne, jak znam sebe tak ja se poblinkam hned na stadaku hihi

mno a to jako pujdem pesky?!

neboj, balkon otevřu..ale já doufám, že moc blejt teda nebudete...

asi nam budes muset otevrit balkonnn

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 3
Zdary...nazdárek lenčo, nemáš vůbec zaco děkovat...konečně jsem mohla použít nějakou normální fotku na tvůj profil...