Diskuze

Joooo,mahy prosim tě mohla bys mi na trénink přivést vypálený cedo,jak sme u tebe tenkrát pred rokem kalili????????Dam ti za to novy,dikys

vždyť jsme přeci měli soustředění u Míši a to dopadlo velice good....

zdary pleničko...

NO,NAZDÁREK SLEČINKY:D vy nemáte co na práci nebo jak je to ??? Už aby byl patek, těšim se už konečně na trenink,ale ze zapasu mám malý bobánky

jo to je teda hrozný...ale bohužel s tím neuděláme nic....o(..

ae zase tady pisem jen mi 3..to je strasny

dekuju kobro :-D ses fakt cuperrr

ty a jen ty jsi reterda...hehe...

jeje ja sem se prepsala vite ...vy ste fakt hrozny kobry ....

woe Kůlno, to máš pravdu, že se nemusíš čančat, páč by to bylo stejně úplně zbytečný..hehe...

no kůlno máš recht, že na pátek se fakt čančat nemusíš to by ti bylo stejně k ničemu

voe co mate proti mimu fotbalku??? vite jak sem se snazila ..ted uz sadru nemam tak uz mi to pujde lip..v patek uz budu na trenink a doufam ze me trener postavi aspon nachvili ja sem tak krasna ze se ani nacancat nemusim na patek..papa

jojo,přesně...je to fajne DREAM TEAM..

No Lenko je vidět že jsme ti f tom zahraničí hodně chyběli

čauves...mno tebe Míšo obdivuji ,že jsi jela na tu výstavu, jelikož já bych to asi nezvládla.. ...jsem byla absolutně unavená....ale akcička opravdu super ...a jsem klidně pro zopakování.... .....neboj Lenko, já myslím, že už jsi se rozkoukala... ....a my tě máme taky moc rádi, takže buď v klidu... ....mno jasná, uvidíme se v pátek...

Diky mooooooooc za akcicku,bylo to super a jsem strasne moc rada zase mezi vama ikdyz mi to bude asi chvili trvat nez se rozkouam:D Mam vas vsechny rada a za nic bych vas nevymenila!!!!!!!!!!!Hezej tyden,pa v patek nebo v sobotu a nezapomente se nacancat na sobotni fotografovani,jasny?!!!!!

suuus. já dospávala deficit pěkně v neděli v podvečír, výsava byla totiž docela namáhavá

nene,ty jsi největší kobra..hehe...sádrová kobra...

tj plotef ty si takova kobra

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 3
jojo,soustředění musíme zopáknout