Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil ploutef | 29.09.2008 7:22
Čauves, mě bylo fajn, jen jsem byl dost nevyspalá... ...ale to se nějak dožene ten deficit... ..jojo Míšo, děkujeme za poskytnutý azyl.... ...bylo to fajne....
Osobní profil kulna | 28.09.2008 21:45
ahoja..tak jak vam bylo vy spitky?? me bylo fajne... Miso byla to fakt libice u vas
Osobní profil ploutef | 26.09.2008 10:24
Ahoj,škoda že Vás při tom běhání neuvidím... ..ale budu na Vás myslet... ...neboj, to nějak najdeme..hehe....a když né, tak existuje mobil a tvoje navigace... ..ještě jednou díky za azyl...
Osobní profil misel | 26.09.2008 10:15
Při pátku pohodička, už se těšim, jak si dneska na tréninku zaběháme Jen pro upřesnění - akcička bude v Chelčicích, sobota od 7dmi hodin v domě č.p. 127 (kdo umí hledat v mapách) a máme takej veeelkej hnědožlutej barák, ale to vám po tmě asi moc nepomůže
Osobní profil ploutef | 26.09.2008 7:50
Čauves, tak jak se máme takhle při pátku??..jak se těšíte na trénink??? ...mrzí,mě že se na Vás nepřijdu podívat, lae máme sraz ze střední a když nemůžu trénovat tak půjdu tam....ale zítra na zápas 100% budu... ...a budem s Kůlnou moc fandit... ...a už se těším do těch Chelčic...
Osobní profil ploutef | 25.09.2008 18:37
dopadla jsem na zem.... ...hehe....už mi to konečně sundali,mám to mít ještě 3 neděle v klidu a pak začnu pomalu svičit a pokud to bude pořád na hovno tak mě čeká operace...tak doufám,že to bude f poho...tak ještě se musíš uzdravit ty a bue to oukej...
Osobní profil kulna | 25.09.2008 12:29
mno tak jak si dopadla ploutviccc???
Osobní profil ploutef | 24.09.2008 17:40
ty woe,já dřu jako blázen....:o))...hele,já nejsem smolař...jen mi teď neni moc přáno... ....ale to se určitě už změní.... ..asi ta smůla přešla na tebe...hehe
Osobní profil kulna | 24.09.2008 16:18
ha ja to nebudu, protoze proste ty si uplne nej. smolarr ... ....nemej peci , ze bych se mela ucitt spis by si mela pracovat
Osobní profil ploutef | 24.09.2008 7:54
hele Kůlno,ta volba nemusí být vůbec jasná....můžeš to bejt třeba i ty,jelikož jsi fakt jelítko..hehe ...a neměla by jsi se radši učit??...
Osobní profil kulna | 23.09.2008 15:58
ja mysli ze ta volba je jasna????? PLOUTEFFFF...voee
Osobní profil ploutef | 23.09.2008 9:07
jasánek, tak pošli ten článek od Valíčka a pak sem dám i ten co píše jen pro stránky..aspoň jich tady bude víc...to je jasný, že neni moc místa když se hrajou zápasy chlapů a ty byli vždy před námi... ...máš pravdu, ani já nevím komu mám dát hlas... ..je to těžká volba...hehe
Osobní profil misel | 23.09.2008 9:00
tak sem teď koukla do novin a máme tam pouze výsledek a střelce golů, nevim jestli to má smysl skenovat. To spíš pošlu ten článek od Valíčka
Osobní profil misel | 23.09.2008 8:48
anketa good akorát asi budu muset přemýšlet nad tím komu ten hlas dám. Jinak fotky nevim jestli někdo má ze zápasu a článek mi poslal Valíček na mail, ale že dá dobhromady ještě pro naše stránky, ten pro noviny je prý moc ofic Jinak v novinách toho asi moc nebude, páč tam pro nás prý není moc místa ale ploutef až přijedu dom, tak tam mam články z novin ještě archivní tak jestli je vyhrábnu, tak ti je naposílám
Osobní profil ploutef | 23.09.2008 8:12
tak ta Kůlny fotka je daná u zápasu s Mnich.Hradišti.... ..a dám tedy novou ankteru, kterou si přála Míša....
Osobní profil ploutef | 23.09.2008 7:42
Hele Kůlno, na to že jsi chromá tak jsi nějaká drzá,ne??..hehe... ..za mě se neomlouvej, voe protože ty jsi rebel největší..mno teda až po mahony... ...Míšo, jsi fakt moc hodná za ten azil...já flašku rozhodně přivezu...aby bylo co snídat... ....se docela těším.... ...bude zase nějakej článeček??..že bych ho sem mohla šoupnout..a nebo jestli máte ještě někdo nějaký fotky..??...
Osobní profil kulna | 22.09.2008 16:24
mno to jo
Osobní profil misel | 22.09.2008 15:30
Azil bude libovej, to jako jo, mam rozkládací gauč pro dvě osoby, pak dvě rozkládací křesílka a ještě dvě postýlky a hlavně mam v patře dva hajzly, tak to je good ne? flaštičku klíďo můžete vzít nějakou sebou ať je sranda já také nějakou v kouzelné skříňce vyšmátrám. jo a to že je kůlna nemehlo, to už ví díky mé pohotovosti určitě všichni hihihi
Osobní profil kulna | 22.09.2008 15:02
ty porad..ja zvracim jenom Hance do vyfuku.... ...a predem se omlouvam za ploutef..hhi..
Osobní profil ploutef | 22.09.2008 14:55
já a někoho pozvracet??..tak to teeda nehrozí,to spíš ty,ne?..hehe....aždopádně je od Míši hezký, že nám poskytla takovejdle libicovej azyl....o)) ...takže se jí tam nesmíme moc vožrat a dělat bordel...ale to je těžký nedělat ostudu a bordel...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery