Diskuze

ahoja..tak jak vam bylo vy spitky??

Ahoj,škoda že Vás při tom běhání neuvidím...

Při pátku pohodička, už se těšim, jak si dneska na tréninku zaběháme

Čauves, tak jak se máme takhle při pátku??..jak se těšíte na trénink???

dopadla jsem na zem....

mno tak jak si dopadla ploutviccc???

ty woe,já dřu jako blázen....:o))...hele,já nejsem smolař...jen mi teď neni moc přáno...

ha ja to nebudu, protoze proste ty si uplne nej. smolarr ...

hele Kůlno,ta volba nemusí být vůbec jasná....můžeš to bejt třeba i ty,jelikož jsi fakt jelítko..hehe

ja mysli ze ta volba je jasna????? PLOUTEFFFF...voee

jasánek, tak pošli ten článek od Valíčka a pak sem dám i ten co píše jen pro stránky..aspoň jich tady bude víc...to je jasný, že neni moc místa když se hrajou zápasy chlapů a ty byli vždy před námi...

tak sem teď koukla do novin a máme tam pouze výsledek a střelce golů, nevim jestli to má smysl skenovat. To spíš pošlu ten článek od Valíčka

anketa good

tak ta Kůlny fotka je daná u zápasu s Mnich.Hradišti....

Hele Kůlno, na to že jsi chromá tak jsi nějaká drzá,ne??..hehe...

mno to jo

Azil bude libovej, to jako jo, mam rozkládací gauč pro dvě osoby, pak dvě rozkládací křesílka a ještě dvě postýlky a hlavně mam v patře dva hajzly, tak to je good ne? flaštičku klíďo můžete vzít nějakou sebou ať je sranda já také nějakou v kouzelné skříňce vyšmátrám. jo a to že je kůlna nemehlo, to už ví díky mé pohotovosti určitě všichni

ty porad..ja zvracim jenom Hance do vyfuku....

já a někoho pozvracet??..tak to teeda nehrozí,to spíš ty,ne?..hehe....aždopádně je od Míši hezký, že nám poskytla takovejdle libicovej azyl....o))

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 2
Čauves, mě bylo fajn, jen jsem byl dost nevyspalá...