Diskuze

mno to jo, my celkově když někam půjdem tak to bude vypadat že nás vypustili z ústavu..hlavně když uvidí tebe..hehe....

kůlno, na to že máš taky zranění jsi nějaká ftipná ne??...ty bueš spát pro každej případ venku aby jsi to tam nepoblila..hehe...

tyvoe ja nebudu spat nekde v boude a ani ve vane..to budou jen ty nej spitky..takze mahy a plotef :-D hhihi

jo a beru foťák aby jsme zase měli nějaké pikatní fotečky..hehe...jo a zase máme přivézt nějakou tu láhvinku..což?....já už mám koupenou švestku...

zdary Míšo, jsi mě docela při pondělku rozesmála a to jsem si myslela, že se to nikomu nepovede...

Tak akcička bude u mě v Chelčicích, už je s tim předběžně počítáno. Mam místa dost, kdo bude úplně na kaši bude spát v koupelně ve vaně, ale vanu mam teda jenom jednu

přesně tak, my jsme to odsraly minule ve stanu a teď někdo jinej..třeba kůlna..hehe...aby nemusela běhat tak daleko..hehe...

ja se tky hlasim ze ve stanu nespim, ja semhodna tak chci it teplicko na spani...jiak super zapasik, sme holky sikovny :-)

zdary, hele tak jakej je tedy plán na tu sobotu??..se nějak těším neo co?..

čauves, já vím, že chybí..já čekám až mi je dodají, já už o ně prosila dávno...dobrá tvoje fotečka, ne??..hehe

ahoj, jojo potrenujem, no vidis kdyz uz sem u toho chybi v soupisce udaje o trenerovi...co to je za fotecky ploutev te zabiju.

Čus buchty, ta koukejte v neděli vyhrát a v pátek pěkně potrénovat...

mno každopádně je to divný, že sem ani nezajde, ale asi toho má moc...

mnonemocna to newim.ze by zaba byla nemocna

ahoj, ok. pcoitam s vama na trenink, a maja by mela jet taky...o zabe ja nic nevim ani do prace ted nechodi, tak jeslti marodi...

hae chodi sem vubec zaba?? bo na to uz totalne ...tut..

mno koukám, že Vás na tréninku bude dost, to je dobře....

Pic mno Mahy já s Tebou na trénink jedu a doufám že nebude taky zima brrrrrrrrrrrrr!!!!!

volíčku, já bycj jela koc ráda...ale ta cesta nebude nic pro mě...kdyby jste hrály,alespoň dřív tak by jsme se tam jeli podívat se sigim autem ,ale on má od 16,30hod v Blatný fotbal a to by jsme nestihli..

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 1
voe tak stebou spat venku fakt nechci ..a jeste by si me poblila, jako to umis :-D a ja mrzak budu spat v teplicku