Diskuze

Čau holky, dala jsem novej námět do ankety tak se na to prosím jukněte a zvolte možnost dle svého uvážení....

ty woe, já tam řvala jako na lesy, lae bohužel jsi asi měla klapky na uších...vždyť mě slyšela i Mahony jak jsem fandila, takže jsi as měla v hlavě zase nějaký chlapi....

jj byl to good zapasik..jak se ti fandilo plotef?? moc si slyset nebyla

Čauves,musím Vás pochválit a jen a jen blahopřát k výhře...

mno to by jsi se mohla zaregistrovat...

zase Zajda. se snad budu muset zaregistrovat nebo co

jojojo, tak si mě k sobě vezmi a pořáně to přepijeme...hehe..ta bolest už neni tka akutní,ale nejvíc mě sere ta blbá ortéza...z ní mě asi trefí....fuj....

vole neres ze to tak ma byt, nebo si te vezmu do domaciho leceni a ozeru te tak ze zapomenes ze te nejaka noha boli hihih

tak to je super, že už máš legostračku, to mě sere, že nebudu...

hej cauky tak to je surer, se tesime...

Nazdarek, tady Zajda. Jen vam chci oznamit, ze JSEM VASE!

páč se jí tam nechce...

Mno to asi bude problem pac bude plné auto...Tak já nevím...A proč žába nejede s Mahony už dotoho Písku???

mno hele,tak s tím zápasem do Sousedovic to neklapne, jelikož hrajou už od 10hod..

já jim asi něco přimíchám do pití....a nebo do jídla...

ahoj, tak ja na trenink, pojedu. tam se vsechno domluvi, jestli helca jede s mamou tak je to dobry, jen vymyslet tu zabu...jo ploutvy na ten zapas do sousedovic sem to mela v planu tak se tam urcite uvidime.

Pic mno konečně pátek...chci se omluvit s dnešního tréninku drobátko nestíhám dorazit,takže přifrčím až na zápas..

Čauves,tka už máme konečně pátek..jupí..to je už taková maloá sobota..hehe....

jojo,taky si říkám,že je něco divnýho v vzduchu,jelikož jinak to neni možný...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 3
Pic Ploutef a všichni...