Diskuze

Zdarec Ploutfi,jak to vypadá s tím kolenem?Byla si u MUDra?

hele, ty jsi pajda....

ahoj pajdo. jak si mi rikala o fotkach se zlatky, a kde je najdu???

mno co jsem měla dělat..musela jsem to sem dát,aby jste neřekly, že semdávám jen vaše ksichtíky...to jsi moc hodná, že ty fotečky schováš, a jak říkáš, až bude nějaká příležitost tak to zkouknem..hehe...

haaaaaaaaaaaaaa...jooo, ploutef je borec - konecne ukazala svetu svoji privetivou tvar...

no tak to qt ho tam da...t se zasmejeme...

hele, ty fotky jsem sem dala a to musí stačit..asi ten můj ksichtík nedorazil....

Nahodou, video se zadarilo, skoda ze nocni snimani neni tak kvalitni, pac po setmeni se opravdu dely veci....

cauky valicku, no kdyz sem videla ty fotky,tak video uz radeji ani videt nehci hihi

...no a už jsem zaregistrovaná....

Cusík..tak se tedy taky hlásím ženy...

tak ty fotecky jsou teda..........husty.....

no tak jí musíme něco připravit...já teda doufám, že už budu fit a budu se moc plně věnovat jen zábavě..hehe...

ahojky, no muzika by taky nebyla na skodu, ale jak rikala hanka ta by se plazila jeste ted, pac to je tanecni maniak...s akcickou az prijede lenka souhlasim...

čauves....mno máš pravdu Hani, kdyby tam byla muzika tak by to bylo asi mnoehm horší to ráno, jleikož by jsme se asi zdržely déle a vypilo by se úplně fšechno...

Ploutef..ja bych tam nesahlaaaa

nazdárek ženy..abych se zapojila do hodnocení akce

ale jo,máme zač...vždy´t jste se tam o nás staraly jako o vlastní a my to umíme ocenit...hehe

PIC...mno Ploutef má pravdu byly jsme asi moc k.o.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 3
zdarec Vlažná...