Diskuze

nene bylo to i vyborny ae zase sem cekala vetsi prdell:-)

mno to nám opravdu fajn moc nebylo...

ahoj, zdravim jo oslavicka byla fajn, jen nam rano nebylo fajn, ale bylo to dobry a helco diky za akcicku za jidlo a tak...

zdarec ženy...tak doufám,že posádka od Helči už se vzpamatovala z toho alkoholového opojení a jste oukej....

tykravo :-( me je blbe ani prasek nejak nezabira

Nazdarek holky,vsechny vas moc zdravim a jsem rada za tyhle skvely stranky,ploutev si vyborny,diky!Ze zapasu s Pavlikovem si nic nedelejte,ste dobry,ze ste to vratily tem pipkam z Rican.Tak hlavu vzhuru a hura na kalbu k Helce,kterou si poradne uzijte.Jasny??!!

wyhul,děkuji za ten článek..jsem ho tam nějak napěchovala,ale neni to moc k přečtení,ale to neva..hlavní je ta fotka...hehe..

ja ho kdyzta mám ten clanek, ale misa ho bude mit urcirte taky, ale poslu ti ho mailem pro jistotu.

nazdar míšo, mno živit určitě ne,jelikož nejsem žádnej talent, ale prostě se snažím aby to nějak vypadalo...hele, prosím, tě nemáš nághodou osnekovanej i ten první článek co byl v těch novinách?...že bych ho sem taky dala...ten sobotní už jsem dala...děkuji....

Zdravíčko ženy. tak tyhle stránky až budou hotový tak to bude pěknej mazec. Fakt sjůpr, možná by ses tim ploutvi mohla i živit

já ty výsledky mám,vyhul, ale nemám na to tolik času..musím to dělat postupně, ale 100% to tady bude...tak se dneska na tréninku domluvíme na nějakej den a daly by jsme to pakdo kupy...

mno na sobotu se už těším...

v sobotu se bude

ahoj, da se nekde napr, na netu, nebo kdo ma i vysledky z minulosti, a dat tam statistiku kdo daval gola a vysledky zapasu

helco,to je rpáce Vás všech,kdyby nebyly fotečky,tak by nebyly stránky...vždyť se to dělá hlavně kvůli těm fotkám...ještě se to nějak dopiluje...

haló haló

ahoj palice..najdeš ty spolužáky tady...http://www.spoluzaci.cz/classroomScreen?classroomId=674096....

díky....jojo,ještě to chce fotky v new dresech a bude to fajne...a postupně se to může zlepšovat..

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 1
a ta prdel nebyla, jelikož jsi si do ní pořádně nesahla..hehe...a hlavně jsme byly znavený po tý cestě a po tom zápase....