Diskuze

jo tak se mu to řekne,neměl by f to být žádnej problém...dobrá,ale já si myslím, že mu košem nedáme,můžeme být rádi,že se do toho někdo vrhnul...

Ploutvi pošlu,ale až po prvnim tréninku,páč nevim,jak se vám bude zamlouvat a třeba dostane košem

Toť sem blbá nebo mladá,ale já na těch spolužákách ještě nic nenašla

mno já myslím, že to můžeme f klidu prodebatovat třeba u tý Helči..hehe...tam bude času dost..hehe...jo prosím tě pošli mi iniciály na Ludvu ať ho tam můžu přidat jak trenéra....jo je to fajn..konečně úplnej DREAM TEAM...

No paráda po všech stránkách

to já taky nejsem žádnej mág přes tu elektroniku, ale hold to pořád študuji...

jasánek,já vim,že to určo neni žádná prča,ale i tak odvedla jsi kus pořádný práce..pomohla bych,ale já jsem krz tudle elektronickou krabici totální blb..A jinak pro všechny-chci jen říct,že za nový dresy a sponzory či sponzorské dary nemůžu já,ale autorem a sprostředkovatelem všeho je Ludva..já byla jen nepatrná poradkyně v pozadí

Ahoj Hani, jsem ráda, že se ti to líbí a budu se snažit s tim ještě nějak pohnout a něco ještě doplnit, ale ještě nevím kdy..jelikož mi to fakt zabírá celkem dost práce....ale nějakej základ už máme a to je hlavní...medajli zasluhuješ ty za ty dresy atd...

Pani,pěhná práce,fakt dost dobrý..zas mě to tak dojalo ti povim..zasluhuješ midajli

mno tka to máš jediný štěstí..hehe....mě se taky líbí ty spolužáci....o))...teď musím jen počkat až budeme mít fotky v new dresech aby sem to mohla dát na úvodní stránku a pak to budu pomalu zase dělat...teď už na to zase nemám tolik času....pořád jen přidávám nějaký fotky a už mi z toho hrabe...

jasny, prece to tady nebudu pomlouvat

čau kůlno...tak to je fajne, že se ti líbí...mám z toho radost...

cusec vsichni..tyhle stranky jsou fakt superrr...

já jdu zase na jídlo..mám hlad jako pes..tak zatím..

letím ještě chvilku spinkat, paks etu ukážu.

jo tak děkuji, jdu to tam přidat....myslím si ,že to nemá cenu dělat hrr, počkalo to do teď, tak to ještě chvilku počká,ne??...

mno to musím ještě nějak doladit..já se f tom hrabu jak f pdeli, fakt...

tak Markéta Tomanová, icq: 370307207 datum narození: 28.12.1993.mail: maja.toma@seznam.cz zatim nevim jak se to dela, ale urcite rada neco doplnim, mam i par fotek s akce co tam byl jeste vlasta.

jo, maja, jo ti to poslu az chvilku najdu kd se narodila. ju, ja tu jen vidim kolik lidi je on line, ale ne kdo. no jasnacka to dorazim a pohrajeme si s tim,

Kategorie: fotbal
Návštěv: 38769
Dnes: 0
Online: 1
Ploutfi si fakt šikulka...je to paradni...jeste pridame fotecky v novych dresech a bude to uplne supeeeer:-)